Fotograf: Bosse Haglund

Jag är Kommunikolog och bidrar till balans och kompetens för en större vitalitet hos individer, grupper och organisationer. Min motivation, kompetens som Kommunikolog och personliga erfarenheter möjliggör min sysselsättning. 

Jag har en dröm om en värld med fördelning och samarbete där människor mår bra. En värld med en sanning om "allas lika värde" oavsett härkomst, sysselsättning, profession, tillgångar, unikheter, likheter eller olikheter.

Min nyfikenhet om hur människor fungerar i sig själva, i relation till andra och i ett sammanhang har bidragit till den erfarenhet jag har idag. Under flera år har jag fungerat som chef, verksamhetsutvecklare och sjuksköterska inom hälso- och sjukvård. Jag har då haft den stora förmånen och utvecklat vårdenheter, handlett och lotsat individer, familjer, medarbetare och grupper genom förändring och utveckling till goda resultat. Dessutom har jag inom idrotten en lång erfarenhet som tränare, mentor och ledare, där jag startat och utvecklat olika verksamheter och träningsgrupper.

Jag tror på potentialen hos människan och att svaret finns inom varje enskild individ. Utifrån erfarenheter i möten med individer och grupper i olika sammanhang vet jag att kommunikation och balans skapar förutsättningar för samarbete i och mellan systemen. En möjlighet för att må väl och nå det resultat som önskas.

För att kunna erbjuda det som passar just dig och dina behov samarbetar jag gärna med andra kollegor. Jag vet att ”tillsammans blir vi bättre”.

Jag bor i Kinna i Marks kommun, några mil utanför Göteborg. Jag har lätt för att förflytta mig och är verksam över hela landet.

Nyfiken? Välkommen att ta kontakt!

Hoppas vi ses på sociala medier!

  

Hemligheten med lycka är att vara vän med sig själv!

Bernard le Bovier de Fontenelle